030 227 23 23

SEO OPTIMALISATIE TRAJECT

seo optimalisatie

wij verhogen de organische vindbaarheid!

Zonder bezoekers geen klanten!

Wij helpen je graag met het verbeteren van je organische vindbaarheid (ook wel SEO = search engine optimizing genoemd): het kanaal van online zoekers die hun zoekopdrachten in zoekmachines intypen. 

Integrale SEO aanpak

Organisch beter gevonden worden ligt niet aan 1 aspect, maar ligt aan heel veel diverse aspecten. Samen zorgen ze ervoor dat er steeds meer organische bezoekers naar jouw domein kunnen komen. We starten een SEO optimalisatie traject meestal met een SEO optimalisatie scan.

seo optimalisatie integrale aanpak

SEO optimalisatie scan

De scan die we uitvoeren is een handmatige scan. We zoeken naar SEO ‘lekker’ en verbeterpunten. Geen dikke rapportages maar een pragmatische aanpak met als resultaat de belangrijkste SEO-verbeterpunten voor jouw domein in volgorde van belangrijkheid.

We kijken naar:

 • Posities
 • Content
 • Techniek 
 • Interne concurrentie 
 • Search Console
 • Google Analytics
 • Technische SEO
 • Interne linkstructuur
 • Backlink profiel
 • Snelheid 
 • Usability
 • Nieuwe SEO-features
 • En nog veel meer…

We voeren deze scan uit voor € 225,- 

SEO optimalisatie traject

Op deze pagina zie je in hoofdlijnen de belangrijkste elementen van organische vindbaarheid. Onze aanpak is altijd op maat en hangt helemaal af van de huidige staat van SEO van jullie domein. Meestal zijn er meerdere punten van belang om op te pakken, soms slechts een paar. 

Onze aanvliegroute

Voor het verbeteren van organische vindbaarheid hanteren wij een integrale aanpak, omdat veel aspecten met elkaar samen hangen. Het heeft weinig zin om de seo content van je website aan te passen, terwijl je backlinkprofiel spammy is. En ook heeft het weinig zin om te gaan linkbuilden als de performance (snelheid / functionaliteit) van je website niet op orde is. Alles hangt met elkaar samen. Wij adviseren hierin en helpen om met deze integrale aanpak de organische vindbaarheid van je domein te verbeteren!

offerte SEO optimalisatie aanvragen

SEO optimalisatie traject onderdelen 

1. SEO optimalisatie scan

Een van de eerste punten is dat wij inventariseren of er geen SEO-lekken in de huidige programmatuur of technische SEO-punten zijn. Alle zaken die een goede SEO / organische vindbaarheid in de weg zitten worden in kaart gebracht. We kijken naar de techniek van de website / webshop, we kijken naar het backlinkprofiel en we onderzoeken via Google Analytics en de Google Search Console naar mogelijke SEO-pijnpunten. Tarief: € 225,-

2. Zoekwoordenonderzoek

seo optimalisatie

Op basis van jullie wensen qua concrete zoekwoorden wordt een diepgraande trefwoordenanalyse opgesteld. Er wordt gescreend op zoekvolume, klik met de webshop, concurrentie en praktische haalbaarheid. Van een veelheid van mogelijke trefwoorden komen wij tot de beste 10 trefwoorden voor jouw bedrijf. Je ontvangt de uitgebreide rapportage van deze trefwoordenanalyse.

3. Advies voor SEO-trefwoorden voor jouw shop / site

In de rapportage van de trefwoordenanalyse adviseren wij welke trefwoorden te gaan gebruiken voor de verdere SEO-implementatie. Er wordt gekeken naar praktische haalbaarheid, concurrentie en zoekvolume. 

4. SEO teksten schrijven / Landingspagina's opstellen

Deze pagina's worden op trefwoord geschreven, maar vooral zo dat ze ook overtuigend en wervend genoeg zijn. Er worden conversiegerichte SEO-pagina's opgeleverd inclusief URL-voorstellen en copy voor Google title en Google description. Bij iedere landingspagina worden alle SEO-variabelen opgeleverd, van Pagetitle tot en met keywords en description. Je hoeft de pagina's alleen nog maar online te brengen.

seo optimalisatie

5. Advies voor implementatie 

De pagina's worden door jullie zelf online gezet, wij geven advies over indeling, gebruik van plaatjes, tags en overige punten. En tevens geven we advies over belangrijke technische SEO-zaken die in jullie website / webshop verbeterd dienen te worden (vaak generieke punten).

6. Tips en informatie over SEO-optimalisatie & monitoren 

Wij geven ook advies en tips over hoe Google Analytics te gebruiken, te raadplegen en te interpreteren zodat jullie ook zelf de vorderderingen kunnen volgen!

7. Instellen doelen in Google Analytics

Wij stellen doelen voor je in in jullie Google Analytics profiel zodat bestellingen, maar ook bijvoorbeeld nieuwsbrief aanmeldingen, geregistreerd worden.

8. Linkbuilding (periodiek)

seo optimalisatie

Zodra je website / webshop SEO on page goed is ingericht, starten we met linkbuilden. Dit zorgt ervoor dat je website / webshop populairder wordt in de zoekmachines en daardoor stijgt in de zoekresultaten. Afhankelijk van de doelen en het budget wordt een linkbuildplan gemaakt, waarmee we vastleggen op welke termen en welke pagina's we de backlinks gaan realiseren. 

9. Monitoren van de resultaten (periodiek)

Zodra de implementatiefase is voltooid, starten we met monitoren. We houden de trefwoordposities in de gaten en we kijken naar het effect van de SEO-activiteiten in Google Analytics. Vier keer per jaar stellen wij een grondige rapportage op over de resultaten van SEO. Het is ook mogelijk om deze rapportages te combineren met onze Conversie Optimalisatie rapportages. 

Ook aan de slag met organisch bezoekers trekken?

Vraag nu een offerte aan voor dit SEO-optimalisatietraject en wij nemen binnenkort contact met je op. Goed om te weten: onze werkwijze past het beste bij mkb-bedrijven (3 - 50 fte).

Offerte SEO optimalisatie aanvragen

(c) online marketing bureau Online-Marketingmachine

Vul vrijblijvend onderstaande gegevens in, dan nemen we snel contact met je op! 

Goed om te weten: onze aanpak past het best bij mkb bedrijven (3-50 fte).

online marketing
Optimalisatie Traject
Conversie
online marketing
Online Groei
Consult
online marketing
Optimalisatie Traject
SEO
online marketing
Online Marketing
Consultancy

ONZE KLANTEN

 • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
 • “Het werkt echt”
 • “Wij zijn trost op het resultaat”
 • “Stop met zoeken”
 • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
 • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
 • “Deze aanpak werkt”
   

 

online mARKETING BUREAU

Online-Marketingmachine
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)
KvK: 30218791
Btw: 100828620B01

T: 030-2272323

   
   

 

converseo

Conversie Optimalisatie (web effectiviteit) x SEO (meer organische vindbaarheid) = CONVERSEO = Online Groei! 

 

   
   
   

 

Copyright © 2019 - Online Marketingmachine
Online Marketingmachine scoort een 5,0 uit 5 op basis van 23 beoordelingen.