030 227 23 23

CONVERSIE OPTIMALISATIE TRAJECT

we gaan de conversie verhogen!

Met mijn unieke conversie optimalisatie traject (sinds 2007)
Een betere online effectiviteit en dus meer klanten, aanvragen, orders & leads!

Dit traject is bedoelt voor eigenaren van webwinkels en mkb-bedrijven die het conversie percentage (effectiviteit) van hun website of webshop nu echt willen verhogen!

De inhoud van dit traject:

 • Google Analytics-analyse (voorbereiding)
 • Diepgaande scan van jouw website / webshop (voorbereiding) 
 • Creatieve & inspirerende marketingsessie van circa 2 uur 
 • Strategisch Conversie Verbeterplan voor jullie website / shop 
 • Telefonische toelichting op rapportage achteraf

Creatieve en veelzijdige conversie aanpak!

Onze aanpak is creatief en vooral ook veelzijdig. Conversie zit in alles: strategie, design, gebruiksvriendelijkheid, positionering, snelheid, vindbaarheid, indeling, teksten, concurrentiekracht, kwaliteit van bezoekers, service en nog veel meer.

Vele honderden mkb-bedrijven gingen je voor. Ik laat je graag hun succesverhalen zien / horen die zij hebben geboekt! Sinds 2007 help ikj mkb-bedrijven met conversie optimalisatie en realiseren van online groei!

Klantervaring:
"Marco heeft ons perfect geholpen bij het verhogen van de conversie van onze website. Marco weet met een grondige analyse precies aan te geven welke verbeteringen de website nodig heeft." 
Fedor de Bock - Nieuwsbriefsysteem.nl

onderdelen uit dit traject:

1. Google Analytics Analyse

Google Analytics vertelt zijn eigen verhaal...

We kijken vooraf mee in jullie Google Analytics profiel. We letten vooral op 'conversie gezondheidskengetallen' zoals 'bouncepercentage', 'percentage nieuwe bezoekers', 'kwalitatieve trefwoorden', 'kwantitatieve trefwoorden', 'instappaden' en 'sessieduur'. En we vergelijken deze met onze benchmarkgegevens.

conversie optimalisatieDit is een onderdeel van onze voorbereiding op de creatieve marketingsessie. Inzicht in jullie Analytics profiel geeft ons heel veel informatie. In Google Analytics vinden we vaak al duidelijke richtingen voor conversie verbeterpunten. Daarnaast gebruiken we deze informatie om advies te geven op welke wijze kwalitatieve bezoekers kunnen worden aangetrokken of hoe de kwaliteit van de bezoekers kan worden verbeterd door de website zelf.

Wil jij de resultaten van jouw website / webshop verhogen?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of meld je direct aan voor het inplannen van dit Conversie Optimalisatie Traject!

meer informatie / aanmelden

2. Diepgaande Scan van jouw Website / Webshop

Wij zien wat jullie niet zien!

Een website vertelt altijd zijn verhaal, ook tussen de regels door. Het is bijna onmogelijk om zelf neutraal jullie eigen website te 'lezen'. Wij zien wat jullie niet zien en buigen dit om naar verbeterkansen!

Ter voorbereiding op onze strategische marketingsessie voeren we een diepgaande scan uit van jullie website / webshop. Alle kwetsbare conversie elementen worden zorgvuldig onder de loep genomen en in kaart gebracht.

Dat wat we online zien in combinatie met wat Google Analytics ons vertelt, geeft al heel veel waardevolle richtingen voor conversie verbeteringen. 

Onderdelen uit deze diepgaande scan

 • Uitstraling & positionering
 • Gebruiksvriendelijkheid / Usability
 • De mate van overtuigingskracht / wervingskracht
 • Processen (aanmelden / reageren / bestellen / online reageren etc.)
 • Integrale leesbaarheid 
 • Uitvoering (design, teksten etc.) totale indruk 
 • Snapt een bezoeker het (de snapfactor) 
 • In hoeverre wordt een bezoeker verleid
 • In hoeverre kan een bezoeker gebruik maken van een laagdrempelig aanbod
 • Hoe scoort je website / webshop op vertrouwbaarheid.
 • en nog veel meer...

Zo bekijken we vooraf vanuit een 'bezoekers perspectief' jullie website / webshop op zoek naar mogelijke conversie optimalisatie verbeterpunten. 

Wil jij de resultaten van jouw website / shop verhogen?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of meld je direct aan voor het inplannen van dit Conversie Optimalisatie Traject!

MEER INFORMATIE / AANMELDEN

3. Creatieve Marketingsessie Conversie (2 uur)

Een goed idee kan al het verschil maken

Bezoekers genereren kost tijd & geld, conversie optimalisatie vraagt om inlevingsvermogen & creativiteit!

In een creatieve marketingsessie van circa 2 uur bespreken we alle van invloed zijnde conversie-elementen. We bespreken niet alleen de webshop / website zelf, maar zoomen vooral in op alle zaken eronder, zoals: onderscheidend vermogen, doelgroep, koopmotivatie, consumentengedrag, historie, concurrentie, overtuigingskracht etc.

Ik verdiep me volledig in jullie bedrijf om vanuit dit perspectief (zonder bedrijfsblindheid) de vertaling te maken naar de meest optimale online propositie / internet marketingstrategie. Deze sessie vindt plaats bij ons op kantoor te Groenekan.

Op maat aanpak

Ieder bedrijf, iedere branche, iedere website is anders. In onze ervaring met conversie optimalisatie van de afgelopen 10 jaar zien we vaak hele specifieke conversie verbeterpunten. Juist het vinden en goed oppakken van deze verbeterpunten zorgt voor conversieverbetering. Hier wat voorbeelden:

 • Zo hebben we een superveilige (ook in beleving) checkout gerealiseerd voor een internationale webshop die vooral levert in de USA. Dit zorgde voor een aanzienlijke conversieverbetering.
 • Bij een webshop in op maat meubels hebben we vooral telefonische verkoop gestimuleerd, dit werkt voor deze webshop zeer verkoopbevorderend.
 • Voor een online typecursus hebben we het aanmeldpad (voor ouders / door kinderen) geoptimaliseerd. Hierbij bleek hoe belangrijk 'vertrouwen' is. Dit veroorzaakte een conversieverbetering van ruim 15%.
 • Voor een regionaal administratiekantoor is vooral ingezet op wervende content en eenvoudige offerte aanvraagpaden. Dit resulteerde in een conversiegroei van uiteindeijk 38%.

Bezoekers genereren kost tijd & geld, conversie optimalisatie vraagt om inlevingsvermogen & creativiteit!​

Wil jij de resultaten van jouw website / webshop verhogen?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of meld je direct aan voor het inplannen van dit Conversie Optimalisatie Traject!

MEER INFORMATIE / AANMELDEN

4. Strategisch Conversie Verbeterplan

Alle conversie verbeterpunten op een rij!

Op basis van onze marketingsessie stellen wij vaak dezelfde dag nog de complete rapportage op, het Strategisch Conversie Verbeterplan.

De inhoud:conversie-verbeteren.jpg
uitgangspunten voor wervende webteksten;
benodigde technische verbeterpunten;
compleet navigatievoorstel alle menu's; 
uitgangspunten voor effectieve conversiepaden;
concrete verbeterpunten in webdesign;
verbeterpunten voor de shop / site / usability totaal;
wervend marketingmateriaal: slogan, USP's etc.;
praktische adviezen voor verbetering van de online vindbaarheid.
Kortom: een compleet verbeterplan met op maat conversie optimalisatie advies!

op maat conversie verbeterplan

Iedere website / webshop / product / dienst / branche / bedrijf is anders en vraagt om een op maat aanpak. Onze rapportage is gestoeld op jullie online statistieken, jullie bedrijf / verhaal en onze studie van jullie website of webshop.  We hebben al meer dan 300 Conversie verbeterrapportages opgesteld. 

Wil jij de resultaten van jouw website / shop verhogen?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of meld je direct aan voor het inplannen van dit Conversie Optimalisatie Traject!

MEER INFORMATIE / AANMELDEN

5. Toelichting achteraf

Klaar voor conversie implementatie

Na ontvangst van ons uitgebreide conversie verbeterplan maken we een belafspraak om het rapport samen door te nemen. Graag lichten we een en ander toe en leggen we uit waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt in de rapportage. Daarnaast geven we aan welke implementatiemogelijkheden wij bieden. 

Wil jij de resultaten van jouw website / shop verhogen?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of meld je direct aan voor het inplannen van dit Conversie Optimalisatie Traject!

MEER INFORMATIE / AANMELDEN

Meer informatie over het Conversie Optimalisatie Traject

online effectiviteit verbeteren sinds 2007

Ons marketingtraject conversie is bedoeld voor mkb-bedrijven, die al via internet veel zaken doen maar er nog lang niet alles uithalen. Of voor mkb-bedrijven die inzien hoe belangrijk internet als kanaal wordt en dus via internet meer leads, klanten / orders willen gaan binnenhalen.

Aanleidingen

De meeste bedrijven, die je voor gingen in dit Conversie Optimalisatie Traject, waren bedrijven die al langer bezig waren om de resultaten van hun website / webshop te verbeteren. Dit vaak in samenwerking met een online marketing specialist / -bureau.

Specifieke vragen waar zij mee lopen:
- Met deze bezoekersaantallen moeten we toch veel meer omzet kunnen maken?
- Ik kan er de vinger niet op leggen, maar dit gaat niet goed!
- Alles wat verbeterd kan worden is gedaan, toch blijft online groei uit!
- Aan het product / dienst ligt het niet, maar ja... waar ligt het dan wel aan?
- Via andere kanalen (dan online) loopt het prima, is internet wel geschikt?
- We hebben al meerdere 'experts' ingehuurd, waarom lukt het dan wel bij jullie? 
- Ons conversiepercentage loopt terug, hoe kan dit hersteld worden?

conversie optimalisatie Op maat

In onze optiek kan conversie verhogen alleen goed werken als deze op maat wordt toegepast op jouw bedrijf. Geen standaard modellen van de plank, maar door ons grondig te verdiepen in jouw bedrijf, product, dienst, branche etc. maken wij de op maat vertaalslag naar iedere pixel van jouw website / webshop.

Vind je het prettig om een van onze klanten te spreken over hoe onze aanpak voor hen voor de gewenste resultaten heeft geleid? Dan brengen wij je graag in contact met hen.

Kwalitatieve bezoekers

Het verhogen van de online resultaten van jouw bedrijf is niet alleen een website / webshop aangelegenheid, maar goede resultaten behalen wordt ook veroorzaakt door de kwaliteit van de bezoekers. Wij nemen dit mee in dit traject door ons te verdiepen in wat er op jullie website / webshop gebeurt (Google Analytics).

Klantervaring:
Ik werk op een zeer prettige manier samen met de Online Marketingmachine. Ze hebben het hele initiële project aangestuurd en vanuit een helder en goed conversie verbeterplan aangevlogen. Niet alleen vanuit een idee / creatieve hoek, maar ze hebben ons ook begeleid bij het concretiseren hiervan.
Pim Engelaer -  Huisman Tricot 

In twee weken je site / shop in een ander perspectief

Dit marketingtraject conversie heeft een doorlooptijd van circa twee weken. Vanuit jouw bedrijf als bron vertalen we 'het verhaal' naar een strategische blauwdruk voor de optimale strategie en aanvliegroute online. Een rapportage met bouwtekening met alle benodigde uitgangspunten en een voorbeeld van wervende websiteteksten.
 

Meer informatie of direct aanmelden

Wil jij de resultaten van jouw website / shop verhogen?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of meld je direct aan voor het inplannen van dit Conversie Optimalisatie Traject!

MEER INFORMATIE / AANMELDEN 

CONVERSIE optimalisatie traject VOOR € 1.350,- EXCLusief BTW

Wil jij het conversiepercentage van jouw website / webshop verhogen?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of meld je direct aan voor het inplannen van dit traject!

MEER INFORMATIE / AANMELDEN 

Resultaatgebieden cONVERSIE optimalisatie traject

Bedrijven die ons Conversie Optimalisatie Traject volgden en concreet (met ons) het plan gingen uitvoeren, zagen hun online resultaten groeien. Wat wordt er zichtbaar:

 • bezoekers gaan meer pagina's bezoeken;
 • het bouncepercentage gaat omlaag;
 • de aantrekkingskracht van jouw site/shop stijgt;
 • de positionering wordt verbeterd;
 • bezoekers gaan steeds meer doen wat jij wilt;
 • bezoekers gaan jouw shop / site beter begrijpen;
 • bezoekers worden makkelijker overtuigd;
 • bezoekers worden sneller omgezet naar klanten;
 • deze klanten komen vaker terug:
 • met uiteindelijk een stijgende conversie (meer leads, klanten of orders)

Klantervaring:
"Ik ben erg blij dat ik ben samen gaan werken met Marco van de Online-
Marketingmachine. Ik ben begonnen met het marketingtraject conversie en daarna heb ik mijn teksten laten aanpassen en ze hebben het hele SEO-verhaal voor mij opgepakt. We krijgen nu veel nieuwe klanten binnen en dat zijn ook serieuze klanten."

Carinda Brand - Elim Instituut 

Pakketprijs: € 1.350,-

De pakketprijs van alle onderdelen uit dit Conversie Optimalisatie Traject bedraagt: € 1.350,- exclusief BTW. 
Inclusief:
- Google Analytics Analyse;
- Diepgaande site / shop scan
- 2 uur creatieve marketingsessie;
- opstellen compleet verbeterplan;
- telefonische toelichting achteraf!

meer informatie / aanmelden 

Je wordt begeleid door conversie optimalisatie specialist: Marco Bouman 

conversie-verbeteren.jpgMarco Bouman, eigenaar van Online-Marketingmachine, is conversiespecialist in hart en nieren.  Met ruim 15 jaar ervaring in de online marketing & conversie is Marco de allesweter over websites en webwinkels, conversie en online groei realiseren. In de dagelijkse praktijk begeleidt hij bedrijven met een creatieve inslag bij het realiseren van online groei. Dit doet hij samen met zijn team van professionals. 

Naar hoeveel online groei ben jij op zoek?

Uit eigen onderzoek onder 200 webshops / websites blijkt dat het gemiddelde conversiepercentage 1,2% bedraagt. De meeste bedrijven waar wij verbetertrajecten mee aangingen behaalden minimaal 30% groei oplopend tot soms wel een verdubbeling in het eerste jaar! Durf jij deze uitdaging aan? 

HOE GAAN WIJ TE WERK?

1. Via deze pagina kun je je aanmelden of een verzoek tot terugbellen maken;
2. Wij nemen dan eerst telefonisch contact met je op;
3. We kijken mee in jouw Analytics Account naar gezondheidskengetallen;
4. We bezoeken je website en doorlopen de belangrijkste pagina's;
5. Dan hebben we een creatieve marketingsessie van circa 2 uur;
6. Na deze sessie schrijven wij een op maat verbeterplan voor jouw bedrijf;
7. We plannen een belafspraak in om de rapportage door te spreken;
8. Wij geven aan hoe wij kunnen helpen bij de implementatie van het plan.

Goed om te weten:

 • Dit marketingtraject conversie kost € 1.350,- exclusief BTW
 • Dit marketingtraject geldt voor maximaal 1 website (webshop).
 • Er kunnen meerdere medewerkers van het bedrijf aan dit marketingtraject deelnemen. Dit heeft geen consequenties voor het tarief.
 • Facturering en betaling van 50% van het factuurbedrag voor aanvang van de marketingsessie.
 • Facturering van het tweede deel (50%) direct na oplevering van de rapportage met een betalingstermijn van 8 dagen. 

MEER INFORMATIE / AANMELDEN 

 

Bezoekers genereren kost tijd & geld, conversie optimalisatie vraagt om inlevingsvermogen & creativiteit!

(c) online marketing bureau Online-Marketingmachine

INFORMATIE FORMULIER CONVERSIE OPTIMALISATIE TRAJECT

Ja, ik wil meer informatie ontvangen of direct aanmelden voor dit conversie optimalisatietraject.  Na ontvangst van dit ingevulde formulier nemen wij per omgaande contact met je op, dit is geheel vrijblijvend.

online marketing

Optimalisatie Traject

Conversie
online marketing

Marketing lead

Website

Optimalisatie Traject

SEO
online marketing

Online Marketing

Consultancy

ONZE KLANTEN

 • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
 • “Het werkt echt”
 • “Wij zijn trost op het resultaat”
 • “Stop met zoeken”
 • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
 • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
 • “Deze aanpak werkt”
   

alle referenties

Online mARKETING BUREAU

Online-Marketingmachine
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)
KvK: 30218791
Btw: 100828620B01

T: 030-2272323

   

Neem contact op
 

converseo

Conversie Optimalisatie (web effectiviteit) x SEO (meer organische vindbaarheid) = CONVERSEO = Online Groei! 
 

   
   
   

Meer weten?

Copyright © 2019 - Online Marketingmachine