030 227 23 23

ADWORDS CAMPAGNE

Hoe rendabel is jouw AdWords Campagne?

Zodra jouw webshop (website) conversiegericht is (dit is vaak de meest logische stap om mee te beginnen), dan is het zaak om zoveel mogelijk kwalitatieve bezoekers naar jouw webshop (website) toe te trekken.

Natuurlijk bestaan er op dit gebied vele smaken en kleuren. Zo is Search Engine Optimization (SEO) een heel mooi middel om ‘zonder te veel te investeren’ kwalitatieve bezoekers aan te trekken. Maar Google AdWords kan ook een heel handige manier zijn om snel aan meer bezoekers te komen.

Naast het zelf kunnen kiezen op welke woorden je gevonden wilt worden , is het met AdWords mogelijk om hier verder in te gaan. Daar waar we met SEO ons beperken tot 15 landingspagina’s kun je met AdWords op wel duizenden zoekwoorden worden gevonden.

leren van GooGle AdWords

Daarnaast biedt AdWords heel veel inzicht. Op welke zoekwoorden wordt goed geklikt? Wat zijn goede advertentieteksten? Op welke woorden komt een hoge conversie binnen? etc. Vooral het leereffect van Google AdWords is van hoge waarde.

Snel veel bezoekers
Bij de meeste andere methoden (waaronder SEO) heb je niet direct invloed op de hoeveelheid bezoekers die je, bijvoorbeeld, op een dag kunt krijgen. Met AdWords heb je deze flexibiliteit wel. Zo kun je voor een bepaalde actie ‘de kraan net iets meer openzetten’.

Het blijft natuurlijk wel een betaalde manier van adverteren. Voor iedere klik moet betaald worden, maar jij bepaalt de hoogte van het budget. Zeker als je de conversie van jouw webshop (website) verhoogd hebt, kun je simpel berekenen wat een klik jou maximaal mag kosten.

Iedere webshop (website) is anders. Daarom bieden wij meerdere mogelijkheden aan voor het opzetten en beheren van een goede AdWords-campagne. Onze Google AdWords-expert kan wel dromen van al zijn AdWords-campagnes, maar bovenal is hij Google AdWords-gecertificeerd!

Ons ADWORDS CAMPAGNES:

 • Het aanmaken van een AdWords account in Google (inclusief koppeling met Google Analytics en het aanmaken van een conversiecode, die op de website wordt geplaatst zodat precies gemeten kan worden hoeveel kopers of informatie-aanvragers de campagne oplevert.
 • Het opzetten van circa 10 advertentiegroepen. De advertenties linken meteen naar de juiste productgroeppagina’s en de advertentietekst is afgestemd op de specifieke productgroep.
 • Uitzoeken welke woorden en woordcombinaties precies gebruikt worden bij zoekopdrachten in Google. Daarbij houd ik rekening met verkeerd gespelde woorden, meervoudsvormen, verschillende schrijfwijzen, synoniemen, etc.
 • Ook sluiten we niet relevante woorden uit, zodat advertenties niet vertoond worden bij niet relevante zoekopdrachten (gratis, etc.).
 • Het opstellen en testen van 2-3 verschillende advertentieteksten per advertentiegroep om te bekijken welke tekstvarianten meer klanten aantrekken.
 • Bij het opzetten wordt gebruik gemaakt van de meest actuele AdWords tools.
 • En de campagne zal daar waar mogelijk gekoppeld worden aan de opgestelde landingspagina’s.
 • De AdWords campagne die wordt opgesteld is en blijft in eigendom van de opdrachtgever zelf.

meer informatie / offerte aanvragen

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we concreet kunnen aangeven wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en wat jij kan verwachten van onze aanpak!

neem nu contact op

(c) online marketing bureau Online-Marketingmachine

online marketing
Optimalisatie Traject
Conversie
online marketing
Online Groei
Consult
online marketing
Optimalisatie Traject
SEO
online marketing
Online Marketing
Consultancy

ONZE KLANTEN

 • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
 • “Het werkt echt”
 • “Wij zijn trost op het resultaat”
 • “Stop met zoeken”
 • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
 • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
 • “Deze aanpak werkt”
   

 

online mARKETING BUREAU

Online-Marketingmachine
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)
KvK: 30218791
Btw: 100828620B01

T: 030-2272323

   
   

 

converseo

Conversie Optimalisatie (web effectiviteit) x SEO (meer organische vindbaarheid) = CONVERSEO = Online Groei! 

 

   
   
   

 

Copyright © 2019 - Online Marketingmachine
Online Marketingmachine scoort een 5,0 uit 5 op basis van 23 beoordelingen.