030 227 23 23

marco bouman

Online-Marketingmachine is opgericht door Marco Bouman. Het grote onderscheidende vermogen van Marco en zijn collega’s bij de Online-Marketingmachine is dat wij altijd op maat te werk gaan en werken vanuit een zeer creatief kader!

Ieder bedrijf, product / dienst, branche is anders en behoeft een op maat aanpak. Zo starten wij groeitrajecten ook vanuit onze unieke op maat online marketingoplossingen!

MARCO BOUMAN, ONLINE MARKETINGSPECIALIST

Met ruim 15 jaar ervaring in de online marketing en conversie is Marco de allesweter over conversie optimalisatie, content marketing, online leadgeneration, webwinkels, online klanten werven en online groei realiseren. In de dagelijkse praktijk begeleidt hij op een creatieve wijze bedrijven met het realiseren van online groei. Dit doet hij samen met zijn team van professionals.

In 2007 is hij gestart met de Online Marketingmachine. Het kapitaal dat hij inbrengt: creativiteit, strategisch inzicht, enthousiasme, goed luisteren, commerciële inslag, resultaatgerichtheid en inmiddels meer dan 20 jaar online marketing ervaring. En nog steeds is ieder nieuw project een bijzondere uitdaging. 

MENSEN-MENS

Marco valt te typeren als een mensen-mens. Hij staat voor de volle 100% klaar voor zijn opdrachtgevers! Helpen, creëren en resultaten boeken is waar hij het voor doet! Hij werkt graag met betrokken opdrachtgevers samen die net als Marco kunnen overlopen van enthousiasme over hun 'ding'!

VAN PLAN TOT BEGELEIDEN BIJ IMPLEMENTATIE

Ieder online groeitraject start met de basis: een goed fundament. In de praktijk betekent dit een zorgvuldige analyse aangevuld met een stevige marketingsessie. Veel van benodigde implementatie activiteiten pakken wij ervaren op.. en zodra eea live staat begint het echte werk pas! Wij zijn er klaar voor.

Marco Bouman (eigenaar Online-Marketingmachine)

Wil je meer weten over ons online marketing bureau of heb je vragen over onze aanpak, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

neem contact op

WIL JE OOK MEER LEADS, KLANTEN OF ORDERS VIA INTERNET GENEREREN?

Laat ons je hiermee helpen! Dit is onze passie. Vul vrijblijvend onderstaande gegevens in, dan nemen we snel contact met je op!

online marketing

Optimalisatie Traject

Conversie
online marketing

Marketing lead

Website
online marketing

Optimalisatie Traject

SEO
online marketing

Online Marketing

Consultancy

ONZE KLANTEN

  • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
  • “Het werkt echt”
  • “Wij zijn trost op het resultaat”
  • “Stop met zoeken”
  • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
  • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
  • “Deze aanpak werkt”
   

alle referenties

Online mARKETING BUREAU

Online-Marketingmachine
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)
KvK: 30218791
Btw: 100828620B01

T: 030-2272323

   

Neem contact op
 

converseo

Conversie Optimalisatie (web effectiviteit) x SEO (meer organische vindbaarheid) = CONVERSEO = Online Groei! 
 

   
   
   

Meer weten?

Copyright © 2018 - Online Marketingmachine