030 227 23 23

Ik ben Marco Bouman

marco bouman

 

Leuk dat je mijn website bezoekt!

Door mijn passie om online te creëren ben ik sinds 2007 online ondernemer, online strateeg, online marketing specialist en eigenaar van Online-Marketingmachine.nl.

Strategie, plannen en implementatie

Ik help, samen met mijn team, ondernemers van middelgrote mkb-bedrijven met: strategie, online marketing plannen en ook de daadwerkelijke online marketing implementatie. Zo creëer ik van niets naar iets resultaatgerichts of zo transformeer ik bedrijven online.  Met als inzet online groei realiseren!

Ik ben er achter gekomen dat mijn leven moeitelozer en prettiger werd naarmate ik steeds dichter bij mijzelf bleef en deed wat ik het liefste doe. Ik ben geboren om te creëren, mijn affiniteit ligt online en het raakt me om ondernemers echt vooruit te helpen.  

Binnen de Online-Marketingmachine.nl ben ik degene die vanuit inspiratie de samenwerking met de klanten aangaat, de gesprekken en sessies voer, de strategie bedenkt, de plannen schrijft, teksten schrijf, briefings maak en afstemming houd met mijn collega’s over de implementatie.

Hoe ik internet ondernemer werd

marco bouman

Na het behalen van mijn HEAO marketingopleiding heb ik ongeveer 8 verschillende banen gehad. Van marketingmedewerker tot Marketing Manager. Ik was vooral goed in creatie en als een project eenmaal was afgerond ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Het ging steeds meer bij mij borrelen om zelfstandig te gaan werken, zodat ik mijn verlangen om te creëren bij iedere opdrachtgever kon inzetten binnen één (mijn eigen) bedrijf.  Zo ben ik in 2007 voor mijzelf begonnen. Zonder een groot netwerk of een dik businessplan. Ik wilde het 'wiel' zelf uitvinden. 

Omdat ik niet hield van netwerken, koude acquisitie en online adverteren ben ik in 2007 gaan schrijven en bloggen over hoe je via internet je klanten vindt. Ik vond het heerlijk om zo te schrijven over dat waar ik naar op zoek was. En dit werd al snel mijn ding: binnen het eerste jaar had ik een nieuwsbriefbestand van ruim 2.500 ondernemers opgebouwd. 

90% van alle klanten die ik vanaf 2007 via mijn bedrijf heb mogen begroeten komen via dit 'koude spoor' via onze website binnen! En dat is iets waar ik trots op ben. En deze kennis (die steeds meer verdieping vindt) is, naast mijn creatieve skills, wat ik inzet voor mijn klanten. 

Specialisme: Conversie Optimalisatie

marco bouman

De meeste artikelen die ik toen geschreven heb gingen over: klanten werven, leads genererenconversie optimalisatie etc.. Deze artikelen van toen (vanaf 2007) staan nog steeds op deze website, zij het in een geactualiseerde vorm. Vanaf het begin (2007) ben ik me gaan specialiseren in Conversie Optimalisatie: het verhogen van online effectiviteit van mkb websites en webshops. 

Ik heb onder andere geleerd dat er een wet van de aantrekkingskracht is, creatief te schrijven, prospects te overtuigen, klanten te behouden, producten te maken, fouten te herstellen, grenzen te stellen, te ondernemen, dankbaar te zijn. Tevens heb ik een eigen receptuur ontwikkeld die van sites/shops online marketingmachines maakt!

Mijn ideale klant

Toen ik net begonnen was pakte ik echt alles aan, ik was starter en ik kon iedere Euro zeer goed gebruiken. Ik vond deze periode erg leerzaam en leuk om zo mijn bedrijf op te bouwen. Ik merk dat de klanten die ik aantrok door de jaren heen met mij mee veranderden.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar verder en werk ik voor mkb-bedrijven met 3 tot 50 werknemers. Ik merk dat mijn werk het beste gedijd bij deze doelgroep. Ik voel me iedere keer uitgedaagd om een mooie online marketingmachine te creëren en mijn klanten vervolgens te begeleiden met online groeien.

Daarnaast werk ik graag met klanten waar ik een goede 'klik' mee ervaar. Meestal zijn dit bedrijven die vanuit passie en andere drijfveren dan alleen geld werken. Met deze klanten voel ik me verbonden. Mijn intentie is een samenwerking aan te gaan voor langere termijn ipv eenmalige klussen.

Wie ik ben naast mijn werk

marco bouman

marco boumanEen van de dingen die ik overal meeneem is mijn fanatisme in leergierigheid. Ik stel vaak meer vragen dan dat er antwoorden zijn. Communicatie is dan ook wel mijn ding, dit vind ik vooral ook terug bij vrienden in een goed gesprek.

Daarnaast geloof ik dat er meer is dan wat we aan de buitenkant waarnemen. In mijn leven besteed ik tijd en aandacht aan bewustwording, persoonlijke groei en spiritualiteit. En ik ben een grote liefhebber van de natuur.

En ook thuis ben ik ook graag bezig met creëren. Ik bak regelmatig taarten, koekjes, brood en in november pepernoten. Dit doe dan ik dan vaak met mijn kinderen :-) Ik ben vader van 3 kinderen en ik woon sinds 2004 in het mooie Zeist.

Lijkt het je leuk om samen te werken?

Neem contact op met mij

Meer over ons:
Ons team
Onze Werkwijze
Onze Klanten
Online Groei
Online marketing advies
Bedrijfsgegevens

online marketing
Optimalisatie Traject
Conversie
online marketing
Online Groei
Consult
online marketing
Optimalisatie Traject
SEO
online marketing
Online Marketing
Consultancy

ONZE KLANTEN

  • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
  • “Het werkt echt”
  • “Wij zijn trost op het resultaat”
  • “Stop met zoeken”
  • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
  • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
  • “Deze aanpak werkt”
   

 

online mARKETING BUREAU

Online-Marketingmachine
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)
KvK: 30218791
Btw: 100828620B01

T: 030-2272323

   
   

 

converseo

Conversie Optimalisatie (web effectiviteit) x SEO (meer organische vindbaarheid) = CONVERSEO = Online Groei! 

 

   
   
   

 

Copyright © 2019 - Online Marketingmachine
Online Marketingmachine scoort een 5,0 uit 5 op basis van 23 beoordelingen.