030 227 23 23

onze voordelen

Online-Marketingmachine inschakelen als online marketing bureau biedt je direct een aantal heldere voordelen: 

1. Persoonlijke op maat aanpak

Ondanks dat online marketing zich digitaal manifesteert, is online succes grotendeels afhankelijk van het snappen van jouw bedrijf. Wij besteden veel aandacht aan deze eerste fase: het leggen van een strategisch fundament, gebaseerd op gezamenlijk contact. Veel zaken gaan online maar wij zijn vaak te vinden op locatie bij onze klanten!

2. Uniek all-in pakket, totaaloplossing

De kleur van ons bureau is vooral creatief. We lanceren niet alleen veel bruikbare creatieve ideeën die we toepassen op jouw bedrijf, we vertalen ze ook direct naar de praktijk.  

3. TOTAALOPLOSSING

Online groei realiseren is het meest succesvol wanneer alle online marketingelementen met elkaar in balans zijn. Van strategie tot wervende teksten van linkbuilden naar topdesign, van techniek naar wireframes en van landingspagina naar begeleiding en advies! 

4. INTEGRALE AANPAK

De meeste mkb-sites of -shops zijn niet in evenwicht. Ze blinken uit in één deelsegment, waardoor resultaten uitblijven. Wij nemen alle deelsegmenten mee, brengen ze in balans en zorgen ervoor dat de som van deze elementen de gewenste resultaten behaalt.

5. STRATEGISCH FUNDAMENT

Alle online groeitrajecten die wij starten, benaderen we aan vanuit een helder plan. Dit plan is grotendeels gebaseerd op jouw specifieke bedrijf en vertaald naar heldere online marketinguitgangspunten. Van tevoren weten waar je aan toe bent! Bekijk in dit kader ons op maat marketingtraject conversie.

6. BREDE ONLINE MARKETINGEXPERTISE

Voor alle belangrijke online marketingelementen hebben wij de expertise in huis. Van strategische sessies tot het schrijven van wervende teksten, van grafische vormgeving tot het realiseren van complete websites en shops. 

7. RESULTAATGERICHT


Alle online marketingactiviteiten die wij oppakken, doen wij vanuit 1 doel: online groei realiseren. Een website / webshop moet resultaten opleveren. Meer aanvragen, leads, prospects, klanten en bestellingen. Daar doen wij het voor! Lees ook wat onze klanten vinden!

8. FOCUS OP MKB

Wij richten ons uitsluitend op gevestigd mkb-bedrijven van circa 5 tot 50 medewerkers. Werken vanuit passie en betrokkenheid! Als ondernemers spreken wij de taal van de ondernemer. En niets is zo leuk om samen binnen een kort tijdsbestek resultaten te realiseren.

9. EÉN AANSPREEKPUNT

Als je met ons gaat werken, werk je met Marco Bouman. Als eigenaar van Online-Marketingmachine is hij je aanspreekpunt. Marco draagt zorg voor het gehele traject, waarin hij de vertaalslag maakt naar de afzonderlijke online marketinggebieden.

10. SAMENWERKEN

Wij zien onze klanten meer als samenwerkingspartners dan als klanten. Dit komt ook omdat we vrijwel altijd betrokken blijven bij de online marketing van onze opdrachtgevers. Want echte online groei begint pas na de realisatie. En online groeien is een continu model.

Wil jij ook genieten van onze voordelen?

Neem dan contact met ons op!

neem contact op

WIL JE OOK MEER LEADS, KLANTEN OF ORDERS VIA INTERNET GENEREREN?

Laat ons je hiermee helpen! Vul vrijblijvend onderstaande gegevens in, dan nemen we snel contact met je op!

online marketing

Converseo

Quickscan
online marketing

Optimalisatie Trjact

Conversie
online marketing

Optimalisatie Traject

SEO
online marketing

Online Marketing

Consultancy

ONZE KLANTEN

  • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
  • “Het werkt echt”
  • “Wij zijn trost op het resultaat”
  • “Stop met zoeken”
  • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
  • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
  • “Deze aanpak werkt”
   

alle referenties

online mARKETING BUREAU

Online-Marketingmachine
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)
KvK: 30218791
Btw: 100828620B01

T: 030-2272323

   
   

Neem contact op
 

converseo

Conversie Optimalisatie (web effectiviteit) x SEO (meer organische vindbaarheid) = CONVERSEO = Online Groei! 
 

   
   
   

Meer weten?

Copyright © 2018 - Online Marketingmachine